top of page
 • Maandabonnement

  14,95€
  Een basis cursus voor online gitaarles per maand.
   
 • Halfjaarabonnement

  79,95€
  Een basis cursus voor online gitaarles per half jaar.
   
 • Jaarabonnement

  149,95€
  Een basis cursus voor online gitaarles per jaar.
   

Gitaarles van één van Nederlands’ bekendste gitaristen, in je eigen tijd en tempo.

Ben je klaar om je gitaarreis te beginnen? Dan zijn de online gitaarlessen van Sixstrings iets voor jou! Met de gitaarles cursus van Sixstrings kan iedereen gitaar leren spelen. Aan de hand van ruim 200 video’s – ingesproken en ingespeeld door Jaap Kwakman (3Js) –  kom je stap voor stap dichter bij je doel: het meespelen van je favoriete liedjes.

Hoe werkt online gitaarles van Sixstrings

We leren je alle basisvaardigheden en bieden gitaarlessen die inspireren, motiveren en kwalitatief hoogstaand zijn. Registreer je voor de Beginnerscursus en ontvang je persoonlijke inlogcode. Met deze code heb je toegang tot je persoonlijke account waar je al het videomateriaal van de Beginnerscursus en Liedjescursus vindt. Als bonusmateriaal in jouw persoonlijke account ontvang je regelmatig nieuwe instructievideo’s. Tevens vind je daar de Sixstrings Leden Groep waar je je enthousiasme en passie voor gitaar spelen met andere leden kunt delen en je feedback kunt vragen aan Jaap in zijn periodieke Livechat.

Aan het einde van de Beginnerscursus zul je de open akkoorden kunnen spelen, de basis slagpatronen, en een heleboel leuke liedjes!

sixstrings_spreuk_bg.jpg

— Keith Richards —

Music is a necessity.

After food, air, water and warmth, music is the next necessity of life.

Ontmoet jouw leraar!

Voor het geval je mij nog niet kent, ik ben Jaap Kwakman, bekend als gitarist van de 3JS.  Ik zal je begeleiden op je gitaarreis en ik kan niet wachten om mijn grote passie met jou te delen!

Samen met mijn vrouw Jenny bouwen wij al een paar jaar aan ons gitaarles platform Sixstrings om de beste gitaar cursus voor jou te maken. Mede door onze persoonlijke benadering en de maandelijkse Livechat met Jaap bieden we je de meest leuke, effectieve en laagdrempelige beginners- gitaarcursus van Nederland!

Video’s van hoge kwaliteit

Onze lesvideo’s zijn professioneel opgenomen met meerdere camerahoeken. Elke video biedt ook split-screen beelden en verschillende perspectieven, wat betekent dat je gemakkelijk de plaatsing van de vingers kan zien met close-up beelden.

Gitaarles leermiddelen en hulpmiddelen

Bij Sixstrings werken we met Soundslice om je te helpen bij je leerreis. Soundslice biedt muzieknotatie en tablatuur, gesynchroniseerd met onze videolessen. Zodat je bij ieder liedje de gesynchroniseerde tablatuur kunt gebruiken om het goed te leren spelen. Het werkt direct in je webbrowser, zelfs op tablets en smartphones

Online Sixstrings Groep

De Sixstrings Groep is een actieve, ondersteunende Facebookgroep die is opgericht om Sixstrings leden samen te brengen en hun reis met elkaar te delen. Leden krijgen exclusieve toegang voor oefentips, live sessies met Jaap Kwakman en de mogelijkheid om hun skills te delen met andere leden.

Het hebben van een ondersteunende Sixstrings Groep geeft je als lid maar ook ons meer motivatie om te oefenen en bovenal, plezier te hebben.

Schrijf je hier in voor de beginnerscursus. Ben je benieuwd naar de lessen of wil je het eerst proberen? Registreer je dan nu voor onze gratis gitaarles.

Logo Sixstrings groot

LEER ONLINE GITAAR SPELEN VAN JAAP KWAKMAN

 Meer dan 200 video's

Maandelijks opzegbaar

Feedback van Jaap

Mee doen met livechats

Speel je favoriete hits

bottom of page