top of page
Jaap les geven met laptop_edited.jpg

LEER ONLINE GITAAR SPELEN VAN JAAP KWAKMAN

Sixstrings by Jaap Kwakman biedt online gitaarlessen waarin je alle basiskennis leert die je nodig hebt om gitaar te kunnen spelen.

Wij zijn Sixstrings begonnen om online gitaarlessen te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een laagdrempelige, leuke maar vooral een heldere manier om gitaar te leren spelen. Met onze online lesmethode bieden we gitaarlessen die inspireren, motiveren en kwalitatief hoogstaand maar vooral laagdrempelig zijn. De lessen worden gegeven door rasmuzikant Jaap Kwakman, een van de bekendste gitaristen van Nederland.

Deel de passie voor gitaarspelen

Een gitaar oppakken en prachtige muziek spelen is een geweldig gevoel en een grote prestatie. Helaas lijkt het alsof de drempel voor de meeste mensen steeds hoger wordt om gitaarles te nemen. Vaak ook door de drukte van alledag en de komst van de smartphone en tablets wordt er steeds minder tijd aan het maken van muziek besteed. Doordat wij van dichtbij zien wat de positieve invloed van muziek maken en met muziek bezig zijn is, zijn we op zoek gegaan naar een manier om jong en oud te stimuleren gitaarles te gaan volgen.

Online gitaarlessen voor beginners

Het beste deel is dat Sixstrings lessen voor iedereen heeft, of je nu een absolute beginner-gitarist bent of iemand met al een beetje ervaring die z’n techniek wil verbeteren. De korte, duidelijke online lessen, die de verschillende aspecten uitlichten, zullen je stap voor stap meenemen naar een volgend niveau.

Begin al snel met het spelen van je favoriete nummers van artiesten als The Beatles, Ed Sheeran, Pearl Jam en tal van andere populaire artiesten.

 

Onze missie is "Iedereen kan gitaar leren spelen". Het leerplatform van Sixstrings verbindt Jaap Kwakman met enthousiaste cursisten in een online leeromgeving waardoor het een leerervaring voor iedereen wordt. De maandelijkse live video chat die Jaap doet biedt cursisten de mogelijkheid vragen te stellen en feedback te vragen. Naast online lessen zullen er ook met regelmaat videoblogs geplaatst worden waarin Jaap uiteenlopende dingen behandeld. Dat kunnen tips zijn, speciale liedjes of bonusmateriaal, maar ook concerttips.

Ons doel is om de leukste en beste online bestemming voor gitaareducatie te bieden.

Ben je benieuwd naar de lessen of wil je het eerst proberen? Registreer je dan nu voor onze gratis gitaarles.

Over Sixstrings

bottom of page