top of page
Sixstrings_cursussen_Jaap-e1541073174970.jpg

Arcade van Duncan Laurence leren spelen op gitaar

Bijgewerkt op: 17 nov. 2023Volgende week begint het Eurovisiesongfestival en dit jaar zal Duncan Laurence Nederland vertegenwoordigen met zijn prachtige lied Arcade. In mijn gitaarles video leg ik je uit hoe je het lied Arcade van Duncan Laurence kunt spelen. Het is super simpel dus ook geschikt voor beginnende gitaristen. Als je de uitleg video hebt gekeken check dan vooral ook de link naar mijn Soundslice kanaal. Daar vind je het lied Arcade met gesynchroniseerde tablatuur en kun je het lied heel makkelijk mee spelen. Dus pak je gitaar en doe mee met mijn gitaarles!


Heb je de akkoorden inmiddels onder de knie dan is het tijd om Arcade van Duncan Laurence mee te spelen. Check hieronder de link naar mijn Soundslice kanaal.


Succes en vooral veel plezier!
5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page