top of page
Sixstrings_cursussen_Jaap-e1541073174970.jpg

Gitaarspelen met Jaap Kwakman

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023
Velen hebben de droom om ooit gitaar te willen leren spelen.


Bij sommige mensen komt het daar nooit van vanwege een aantal redenen: men heeft bijvoorbeeld weinig tijd of kan geen goede leraar vinden. Het volgen van een gitaarcursus bij Sixstrings van Jaap Kwakman kan hierbij uitkomst bieden. Hierin kun je lessen volgen op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Het enige dat je nodig hebt is een geschikte (beginners)gitaar, plectrum, capo en je kunt aan de slag.


Wat betreft het vinden van een goede leraar ben je bij Jaap aan het juiste adres. Bij een gitaarles verwacht je niet alleen dat een docent de oefeningen kan voordoen, maar vooral ook de stof duidelijk kan uitleggen. In de video’s van Sixstrings vind je allebei. Voordat Jaap daarmee begon, doceerde hij jarenlang al één op één. Daarbij deed hij waardevolle ervaring op die je terugziet in de online gitaarlessen. Die zijn eveneens steeds verbeterd door de feedback van cursisten.

Inspireren

Een heldere uitleg is belangrijk, maar een gitaardocent moet daarnaast kunnen inspireren. Jaap Kwakman staat bekend om zijn enthousiasme en liefde voor muziek, die aanstekelijk werkt. Sinds hij zelf begon met gitaarspelen is hij nooit opgehouden met zichzelf te ontwikkelen, waardoor hij net als zijn cursisten voortdurend in een leerproces zit. Deze energie van het bezig blijven met muziek is voelbaar in zijn lesvideo’s.


Jaap Kwakman is bekend van 3JS waarmee hij optreedt op alle grote podia in Nederland en vaak voor radio en tv. Daarnaast speelt, componeert en produceert hij veel voor andere bekende artiesten. Hij verdiept zich in een groot aantal muziekstijlen en gitaartechnieken. Daarvan komen er vele aan de orde in de lesvideo’s van zijn platform Sixstrings. Hierdoor zul je gaandeweg de cursus steeds meer beschikken over een breed en gevarieerd repertoire. Jaap staat middenin de professionele muziekpraktijk en volgt de laatste ontwikkelingen op de voet. Zijn cursisten kunnen daar hun voordeel mee doen. Lees hier meer over Jaaps carrière en activiteiten.


Sixstrings bestaat sinds 2018. Sindsdien volgde al een aanzienlijk aantal aspirant-gitaristen de gitaarcursus. Het geeft Jaap altijd veel voldoening als hij zijn cursisten hoort vertellen over hoe het gitaarspelen hun leven verrijkte. Dit is voor iedereen binnen handbereik. Ben je ook geïnteresseerd in de online gitaarlessen van Sixstrings? We hebben de toegang daartoe laagdrempelig gemaakt door een gratis proefles aan te bieden. Hiermee krijg je de ideale kans om iets te doen met je passie voor muziek.

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page