top of page
Sixstrings_cursussen_Jaap-e1541073174970.jpg

Ervaringen online gitaarles bij Sixstrings

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023Er zijn inmiddels veel (online) gitaarles methodes beschikbaar, het volgen van gitaarles wordt daardoor steeds toegankelijker. Hoe weet je echter welke gitaarlesmethode het meest geschikt is voor jou? De cursisten van Sixstrings delen graag hun ervaringen met jou over de online gitaarlessen van Jaap Kwakman bij Sixstrings.


Ervaringen van onze Sixstrings cursisten:


"Voor mij als linkshandige ook goed te volgen"

Jeroen Thomas: “Ik doe de beginners cursus via Sixstrings en moet toegeven dat het voor mij als linkshandige ook goed te volgen is. Het wordt rustig uitgelegd en doordat de filmpjes duidelijk opgenomen worden kan je goed kijken en dan omdraaien naar linkshandig, ook de pdf’s zijn duidelijk en de tablaturen kun je als je dat door hebt ook even omdraaien naar linkshandig. En dan gewoon lekker mee oefenen met Jaap dus ik zeg helemaal top.” "Onzekerheden en twijfels behoren door Jaap snel tot het verleden"

Anoushka van der Ven: “Sixstrings heeft mij het plezier in het gitaarspelen weer teruggegeven, voor mij een groot geschenk. Ik ben heel erg blij met de rustige, duidelijke en uitgebreide uitleg in de lessen, vlogs, chats en in het forum binnen de ledenomgeving. Jaap maakt dingen die voor hem zo natuurlijk en vanzelfsprekend zijn overzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen op een leuke en ontspannen manier. Onzekerheden en twijfels behoren door Jaap snel tot het verleden. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad en ben dan ook nog dagelijks blij de stap naar Sixstrings gezet te hebben.”
"Ik kan ontzettend genieten van de manier waarop Jaap les geeft en hoe hij de liedjes benadert"

Marcel klein Gunnewiek: “Ik heb al vaker ‘online’ lessen gevolgd maar nog nooit zo uitgebreid en gedetailleerd als deze. Ik heb nu net de vervolgcursus afgrond en kan me nu volledig concentreren op de liedjes. Ik oefen ieder dag zo’n half uur en dat heb ik ook wel nodig om erin te blijven. Het ontbreekt mij vaak aan tijd omdat ik nog meer instrumenten bespeel. Ik kan ontzettend genieten van de manier waarop Jaap les geeft en hoe hij de liedjes benadert. Als er bv een moeilijk akkoord in voorkomt dan heeft Jaap daar wel één versimpelde versie voor. Ook de live sessies zijn erg leuk en interessant Kortom hier schrijft een zeer tevreden cursist."


"Ik ben heel blij dat ik de lessen kan volgen wanneer ik kan."

Sara Slagmann-van der Veen: “De video’s zijn heel duidelijk. Goed te volgen. Als je regelmatig even een paar video’s volgt, ben je al snel ver in de cursussen. En kan je al heel aardig een nummer begeleiden... Ik ben heel blij dat ik de lessen kan volgen wanneer ik kan. Tis een echte aanrader!

Waarom kiezen voor online gitaarlessen?


Online gitaarlessen geven je de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren en om toegang te krijgen tot het materiaal wanneer en hoe vaak je maar wilt. Doordat je met online gitaarlessen volledig in je eigen tempo als beginner gitaar kunt leren spelen kun je helemaal zelf bepalen hoe snel (of hoe langzaam) je de lessen volgt. Wanneer je de kosten van online gitaarlessen vergelijkt met reguliere lessen zul je zien dat online gitaarlessen beter betaalbaar zijn. De lessen zijn beschikbaar op je tablet en telefoon, waardoor je met mooi weer prima in de tuin kunt oefenen. Omdat de lessen digitaal zijn, kun je deze makkelijk terugspoelen wanneer iets te snel gaat. Zo leer je dus gitaarspelen in je eigen tempo. Ben je benieuwd of onze online lesmethode voor jou geschikt is? Probeer eens onze gratis gitaarles.


Gitaarles methode van Sixstrings

De gitaarlessen voor beginners van Sixstrings is de manier om te starten met gitaarspelen. In onze gitaarcursus bieden we gitaarlessen die inspireren, motiveren en kwalitatief hoogstaand maar vooral laagdrempelig zijn. Met deze uitgebreide cursus gitaarles van ruim 100 video’s leer je de basisprincipes van het gitaar spelen. Vervolgens leer je hoe je slagritme behoudt en gitaarakkoorden vormt. Aan de hand van deze akkoorden leer je je eerste liedjes. Het lespakket bestaat namelijk uit extra instructievideo’s van al meer dan 100 grote hits.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page