top of page
Start nu met je gitaarles!
Sixstrings_cursussen_Jaap-e1541073174970.jpg
  • Foto van schrijverJaap Kwakman

Gitaarpedalen checken bij Paul Lenders

Bijgewerkt op: 18 nov.Afgelopen week ben ik op visite geweest bij Paul Lenders. Een zeer belangrijk adres voor iedereen die met gitaarpedalen speelt en daar verbetering in zoekt. In deze vlog neem ik je mee naar Paul Lenders en laat hij zien hoe hij te werk gaat. Voordat ik start aan de theatertour van de 3Js laat ik nog even mijn gitaarpedalen bord nakijken.


Meer informatie over Paul Lenders en zijn gitaarpedalen? Check dan Paul Lenders Guitar Systems. Wil jij meer gitaar tip video's zien van Jaap Kwakman (3JS) check dan de Sixstrings Vlogs!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Sixstrings

© 2023 by Sixstrings. Created by MediaWize

Online gitaarles?

Neem contact met ons op.

info@sixstrings.nl

Social media

bottom of page