top of page
Sixstrings_cursussen_Jaap-e1541073174970.jpg

Jaap en Jenny slaan muzikale handen ineen

Bijgewerkt op: 9 nov. 2023Tijdens de opnames van hun gitaarcursus is er tussen Jaap en Jenny Kwakman een leuk duet ontstaan. Jaap Kwakman en zijn vrouw Jenny hebben sinds drie jaar een gitaarschool en dat loopt sinds de coronacrisis digitaal als een dolle. Tijdens die lessen kwam de aap uit de mouw: Jaap en Jenny kunnen samen leuk zingen! Nu velen daarvan op de hoogte zijn, leggen ze het hele verhaal uit aan RTL Boulevard.


Het idee om samen te zingen is ontstaan tijden het opnemen van de online gitaarlessen voor hun gitaarschool. Terwijl Jaap wat oefent voor de camera en Jenny de camera's in gereedheid brengt vraagt Jaap haar eens mee te doen in de videoles. In eerste instantie is het lied alleen voor de leden van de gitaarcursus bedoeld maar al gauw wordt de video via Social Media kanalen gedeeld. Hierdoor werd de 3JS-gitarist Jaap Kwakman door RTL Boulevard betrapt op muzikaal vreemdgaan en wel met zijn eigen vrouw Jenny!

Met zijn online gitaarlessen bij Sixstrings wil Jaap Kwakman iedereen gitaar leren spelen. De Beginnerscursus van Sixstrings is bedoeld voor beginnende gitaristen van alle leeftijden, want het is nooit te vroeg of te laat om meer muziek in je leven te brengen. In onderstaande video vertellen Jaap en Jenny uitgebreid over hun online gitaarcursus:

Wil je eens een aantal gratis gitaarlessen van Jaap Kwakman proberen? Registreer je dan voor de gratis proefles.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page